Pikant

Maxime Meiland maakt indruk met topless foto

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @maximemeilandMaxime Meiland maakt indruk met topless foto
RTL

Realityster Maxime Meiland (25) maakt op social media veel indruk met een topless foto. Veel volgers reageren op haar, ietwat pikante, kiekje.

"Mooi lekker topless Maxime"

Zo is op het kiekje te zien hoe Maxime (half)naakt voor de camera poseert. Het is duidelijk dat ze topless is, maar ze geeft verder geen toelichting in de caption. Wel kan ze rekenen op een hoop positieve, maar helaas ook, negatieve reacties. 

'Mooi lekker topless Maxime', 'Hele mooie foto's', 'Gewoon te mooi' en 'Je ogen zijn hier zo mooi', wordt er zoal geschreven. 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Stralende Maxime Meiland pronkt voor het eerst met haar babybuik
Lees ook

Stralende Maxime Meiland pronkt voor het eerst met haar babybuik

Niet iedereen reageert even enthousiast. 'Jemig wat zie je er oud uit zo. Verder mooie foto alleen dit viel me op' en 'Wees eens wat liever tegen je vader, hij houdt en doet zoveel voor jou! Ik vind jullie allemaal echt leuk, maar dit viel mij op', zijn enkele comments. 

Begin deze week was nog te zien hoe Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer het geslacht van hun nog ongeboren kindje onthulden. 

Zo was in de aflevering van Chateau Meiland te zien hoe Maxime denkt dat ze opnieuw zwanger is van een meisje. "Jij zegt dat het een meisje wordt en de vorige keer had je ook gelijk, dus ik ga helemaal van jou op aan", vertelde ze tegen vader Martien. Erica dacht daarentegen dat haar tweede kleinkind een jongetje is.

Uiteindelijk wordt de taart aangesneden en blijkt dat Maxime en Leroy een meisje krijgen. Vervolgens is de hele familie tot tranen toe geroerd. En Martien, die bleek achteraf weer gelijk te hebben. "Ik zei het toch?"

Maxime heeft ook al lang en breed nagedacht over de bevalling van haar tweede kindje. Zo hoopt ze dat Erica haar bijstaat tijdens de bevalling. In de video hieronder vertelt Maxime meer over haar zwangerschap.

Lees meer over
Maxime MeilandFotoInstagram