terug van weggeweest

Bilal Wahib binnenkort weer op het witte doek te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBilal Wahib binnenkort weer op het witte doek te zien
RTL

We hebben al even niets van hem gehoord sinds hij in opspraak raakte door een grensoverschrijdende 'grap' op Instagram, waarbij hij een minderjarig jochie live uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien, maar binnenkort verschijnt Bilal Wahib (22) weer op het witte doek. De acteur heeft een rol in de film 'Meskina', die in juli verschijnt.

Meskina is een komedie over Leyla (gespeeld door Maryam Hassouni), een dertiger die geen man, kind of goede baan heeft en daarom wordt bestempeld als een loser. Bilal speelt daarin een best grote rol, waardoor hij niet uit de film te knippen viel. Als de bioscopen dan open zijn, zal de film in juli in première gaan. Ook Nasrdin Dchar en Soundos el Ahmadi zijn erin te zien.

Ronnie Flex heeft spijt van reactie op Bilal: 'Voel me al week slecht'
Lees ook

Ronnie Flex heeft spijt van reactie op Bilal: 'Voel me al week slecht'

Voorlopig is dit het enige wat we van Bilal zien. De rapper en Mocro Maffia-acteur heeft besloten om de komende tijd geen nieuwe muziek uit te brengen omdat hij naar eigen zeggen nog steeds bezig is 'de situatie op te lossen'.

Van alle kanten werden samenwerkingen met Bilal opgezegd, zo ook met Top Notch. John vindt er het zijne van, zie je in onderstaande video:

Lees meer over
Bilal Wahib