Samen punten tellen

Chantal Janzen en Jan Smit flink aan de bak

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPChantal Janzen en Jan Smit flink aan de bak
RTL

Presentatrice Chantal Janzen (42) en volkszanger Jan Smit (35) moeten samen al flink aan de bak. Op Instagram deelt Jan een foto waarop ze al samen druk in de weer zijn voor het aankomende Eurovisiesongfestival.

"Zet ‘m op daar! Ennuh.. blijf gezond!"

De twee oefenen deze zaterdag dan ook de welbekende puntentelling. Die duurt tijdens de grote finale vaak ruim een uur, en om helemaal voorbereid te zijn, oefenen ze met een 'dummy' uitslag. 'Voting rehearsal!', schrijft Jan dan ook bij onderstaande foto. 

'Zet ‘m op daar! Ennuh... blijf gezond!', laat presentator Rik van de Westelaken weten. Ook Viktor Brand laat een reactie achter: 'Have fun Jan!' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Opbouw podium Eurovisiesongfestival 2021 officieel van start
Lees ook

Opbouw podium Eurovisiesongfestival 2021 officieel van start

Inmiddels is het nog maar drie weken tot de grote finale en deze week werd bekend dat er definitief publiek aanwezig mag zijn tijdens de negen shows. Het songfestival werd begin april aangewezen als Fieldlab-experiment. Daardoor mogen er bij de zes repetities, de halve finales en grote finale per show maximaal 3500 man publiek welkom zijn. Opvallend is dat de kaartverkoop pas vrijdag 7 mei van start gaat. En dat is 'historisch laat', aldus songfestivaldeskundige Aran Bade.

 

Lees meer over
Chantal JanzenJan SmitEurovisiesongfestival