kwartet dutch

Imke uit EOTB doet bijzondere onthulling na groepsseks

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVImke uit EOTB doet bijzondere onthulling na groepsseks
RTL

Een trio, daar moet Lesley uit 'Ex On The Beach: Double Dutch' niets van weten. Maar een kwartet, daar is ze wel voor te porren - of prikken, als we in EOTB-termen spreken. In de vierde aflevering van het programma was te zien hoe zij, Imke, Dusty en Keanu zich met zijn viertjes vermaken.

Dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch.

"Ik schaam me zo, jongens"

Als de kat (lees: Sem en Shani) van huis is, dansen de muizen op tafel én duiken de vier EOTB-deelnemers samen één bed in. Op de beelden is te zien hoe Keanu samen met Lesley en Dusty met Imke van jetje gaan, terwijl de overige heren slechts een paar deuren van hen verwijderd zijn. Wanneer de vier de kamer weer uitkomen, klinkt er applaus van de mannen.

EOTB-kijkers merken op: 'Jørney lijkt heel erg op Yolanthe'
Lees ook

EOTB-kijkers merken op: 'Jørney lijkt heel erg op Yolanthe'

Lesley heeft allesbehalve spijt van haar actie, maar voor Imke is dat anders. "Ik schaam me zo, jongens", vertrouwt ze de camera toe. "Ik studeer voor leerkracht, weet niemand dat hier?" Op steun van Lesley hoeft ze niet te rekenen: "Ik ben gewoon blij dat ik het heb gedaan."

Wie er minder blij zijn, zijn Shani en Sem. Wanneer zij weer arriveren in de villa komen ze er al snel achter dat Dusty en Imke opnieuw het bed hebben gedeeld. Dat het eigenlijk een kwartet was, komt hen niet ter ore. Toch barst de bom volledig. Shani neemt het onmiddellijk op voor Sem en haalt uit naar Imke: "Als ik jou in mijn handen krijg, girl, gaan je lippen nog meer opgezwollen zijn dan die van Donald Duck." En zo bleef het nog lang gezellig in de villa.

Ex On The Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je terug op de site van MTV. Ook kun je het seizoen zien bij Videoland.

Lees meer over
Ex on the BeachVideoland serie