welke ex is next?

Jørney uit EOTB doet heftige onthulling: 'Davey ging vreemd met 7 vriendinnen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVJørney uit EOTB doet heftige onthulling: 'Davey ging vreemd met 7 vriendinnen'
RTL

Als Jørney in de laatste aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' niet met een kater wakker is geworden, dan heeft ze wel ontzettende hoofdpijn gekregen toen ex Davey het strand op kwam lopen. Ze barstte in tranen uit en nu blijkt waarom: de man waarmee ze vier jaar lang lief en leed deelde, werkte haar vriendengroep af.

"Ik wist dat die vriendin een oogje op mij had. Dus ja, ik dacht: waarom niet?"

In de online MTV-serie Hij zei, zij zei vertelt Davey dat vreemdgaan de reden is dat hun relatie van vier jaar destijds op de klippen liep. Wat hij daar niet bij zegt, is dat hij meerdere keren in bed is beland met de vriendinnen van Jørney. Zo deelden ze niet alleen hetzelfde huis, maar ook dezelfde vrienden. Letterlijk, in Daveys geval.

"Ik denk dat er pas in het laatste half jaar scheuren kwamen. Davey nam weleens een verkeerde afslag", blikt Jørney terug op de relatiebreuk. "Ik was de boeman, maar niemand wist dat Davey al zeven keer was vreemdgegaan met mijn vriendinnen." 

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'
Lees ook

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'

Aan die zeven vriendinnen heeft Davey geen actieve herinnering meer. "Ik ben denk ik wel drie of vier keer vreemdgegaan", luidt zijn conclusie. De volgende keer moet hij toch maar zijn telraam erbij houden, want zijn ex-vriendin weet zeker dat hij liegt. "Meestal ontkende hij dan", vertelt ze.

Davey denkt overigens een eh... legitieme reden te hebben om het aan te pappen met die meiden. "Ik wist dat die vriendin een oogje op mij had. Dus ja, ik dacht: waarom niet? (...) Ik ben toch een man en mannen lopen hun l*l achterna."

Het hele gesprek bekijk je in de video hieronder. 

Ex On The Beach: Double Dutch wordt iedere zondag om 21.30 uur uitgezonden op MTV. Je kunt de afleveringen onder andere terugkijken op Videoland.

Lees meer over
Ex on the Beach