EVEN ODIMMEN

Odim uit EOTB over zoen met Shani: 'Ik was blind'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVOdim uit EOTB over zoen met Shani: 'Ik was blind'
RTL

In de meest recente aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' is te zien hoe Odim het erg leuk heeft met Shani, totdat hij van Jørney hoort dat ze 'serieus' met hem was voor Odim met Shani zoende. En daar heeft hij tot op de dag van vandaag spijt van.

"Was een beetje verdwaald"

Aanvankelijk had Odim het namelijk erg gezellig met de Nederlandse Jørney. Maar toen zij hem te lang liet wachten, besloot Odim te zoenen met de Vlaamse Shani. Ook dropte hij de koffers van Jørney in de gang en liet hij Shani in zijn kamer slapen. Toen Jørney hem uiteindelijk vertelde dat ze serieus met Odim was, kreeg hij toch spijt.

 

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'
Lees ook

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'

Nu het EOTB-avontuur lang en breed voorbij is, blikt Odim in zijn Instagram Stories terug op zijn keuze om Jørney in te ruilen voor Shani. Als iemand hem vraagt waarom hij voor Shani koos in plaats van Jørney, schrijft Odim: 'Ik was een beetje verdwaald.' En op de vraag waarom hij met Shani zoende in het zwembad zegt hij: "Ik was blind, ik kon niet goed zien."

RTL Boulevard sprak een tijdje terug met de cast van dit seizoen. In de video hieronder zie je wat ze over hun deelname te zeggen hebben.

Lees meer over
Ex on the Beach