AFTELLEN

Op déze datum start De Bachelor met Tony Junior op Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenOp déze datum start De Bachelor met Tony Junior op Videoland
RTL

Tony Junior (31) is momenteel op een idyllische locatie in Kroatië op zoek naar de liefde van zijn leven. In het programma 'De Bachelor' doen twintig vrijgezelle vrouwen een poging het hart van de dj te veroveren. Tony weet na een roerig liefdesleven precies waar hij naar op zoek is. De startdatum van het programma is zojuist bekendgemaakt.

"Ik kan nu al zeggen dat dit romantische avontuur ál mijn verwachtingen overtreft"

Het liefdesavontuur van Tony is namelijk vanaf donderdag 24 juni iedere week te zien bij Videoland. Ook in dit seizoen vinden er romantische en spannende dates plaats, net als in de voorlopers De Bachelorette en Prince Charming. Aan het einde van iedere aflevering is er weer een rozenceremonie, waarin Tony rozen uitdeelt aan de vrouwen die hij graag nog beter wil leren kennen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'
Lees ook

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

De opnames van het programma zijn nog maar net begonnen. "Ik kan nu al zeggen dat dit romantische avontuur ál mijn verwachtingen overtreft: een sprookjesachtige locatie in het prachtige Kroatië, buitengewone dates en natuurlijk geweldige en toegewijde dames. Het is nu al het avontuur van mijn leven, waar ik hopelijk ook de liefde van mijn leven ga vinden. Ik kan niet wachten om deze zoektocht te delen met de Videoland-kijkers", aldus Tony.

Vlak voordat Tony naar Kroatië vloog, bracht Bachelorette Gaby Blaaser hem een bezoekje om hem te helpen met de voorbereiding van het programma. Hoe dat ging, zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Tony Junior