Nee, het leven spaart je niet

Tranen bij GTST-kijkers na bevalling van tienermoeder Demi

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTranen bij GTST-kijkers na bevalling van tienermoeder Demi
RTL

Een kleine 900.000 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-kijkers zagen gisteravond hoe de verhaallijn van de 15-jarige Demi Verduyn een hoogtepunt bereikte. De tijd van onbezorgdheid was al negen maanden voorbij. In het ziekenhuis zag haar omstreden baby het levenslicht, waarna Demi hem ter adoptie afstond. Fans van het programma zijn ontroerd.

"Super goed geacteerd door Noa Zwan, Cas Jansen en de rest van de familie"

De afgelopen maanden zijn de kijkers meegenomen in het verhaal van Demi. De tiener raakte onverwacht zwanger van de meerderjarige Marwan, die niet wist dat Demi minderjarig was. Nadat abortus geen optie bleek te zijn, maakte Demi de moeilijke keuze door haar kind na de geboorte af te staan aan adoptieouders.

Terwijl Demi in het ziekenhuis ligt, doet Jojo (Stephanie van Eer) tegelijkertijd een auditie dat gebaseerd is op het verhaal van Demi. Hierbij hoor je het nummer 'In Jouw Hart' dat Stephanie gezongen heeft. Terwijl de familie Verduyn kennismaakt en afscheid neemt van Tom, hoor je het nummer doorgaan. Een gouden zet van de programmamakers, want het roept veel emotie op bij de kijkers thuis. 

Dit zijn de vijf meest bizarre GTST-verhaallijnen rond Ludo Sanders
Lees ook

Dit zijn de vijf meest bizarre GTST-verhaallijnen rond Ludo Sanders

'Super goed geacteerd door Noa Zwan, Cas Jansen en de rest van de familie', tweet een kijker. 'Mooie uitzending vanavond van GTST', deelt een ander. 'Tranen om GTST.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beluister hieronder het nummer van Stephanie van Eer terug.

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL4. Je kunt de aflevering vooruit kijken op Videoland. Kijk de aflevering van gisteren hier terug.