Eenmaal, andermaal

Kim Kardashian koopt iconische outfit Janet Jackson op veiling

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian koopt iconische outfit Janet Jackson op veiling
RTL

Een bekende outfit van Janet Jackson (55) die vrijdag tijdens een veiling voor 25.000 dollar over de toonbank ging, heeft een beroemde nieuwe eigenaar. 'Megafan' Kim Kardashian (40) maakte gisteren bekend dat zij de kledingset op de kop heeft getikt.

"Ik kan niet geloven dat ik deze outfit heb gewonnen"

Janet verkocht rond haar 55e verjaardag dit weekend zo'n duizend items uit haar collectie, van bekende concert- en videoclipoutfits tot gouden platen, meubels en een schets van zus LaToya die ze ooit maakte. De opbrengst gaat naar Compassion International, een organisatie die kinderen die in armoede leven helpt.

Kim Kardashian vereerd door PETA: koe vernoemd naar realityster
Lees ook

Kim Kardashian vereerd door PETA: koe vernoemd naar realityster

'Ik ben zo'n grote fan, ik kan niet geloven dat ik deze outfit heb gewonnen', schreef Kim zondag in een Instagram Story. Ze deelde daarbij een foto van de set die ze kocht, een broek en top die Jackson droeg in de videoclip van haar hit If uit 1993. De jarige reageerde zondag meteen: 'Zoveel dank Kim Kardashian. Ik hoop dat je net zoveel plezier uit 'If' haalt als ik heb gedaan.'

Kim Kardashian outfit Janet Jackson© Instagram @kimkardashian
Kim Kardashian outfit Janet Jackson

Kim Kardashian bereikte onlangs een bijzondere mijlpaal: ze mag zich miljardair noemen. Bekijk in de video hieronder hoe ze dat voor elkaar wist te boksen.

Lees meer over
Kim KardashianJanet JacksonVeilingen