wel 365 days wachten

Nóg een vervolg in aantocht op veelbesproken film 365 Days

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNóg een vervolg in aantocht op veelbesproken film 365 Days
RTL

De film kon rekenen op flink wat kritiek, maar dat kon de makers van '365 Days' niet van het stuk brengen: vlak na de lancering van de erotische film werd al een vervolg aangekondigd. Maar daar blijft het niet bij. Inmiddels is bekend dat er ook een derde film in aantocht is.

Netflix maakt bekend dat er naast het tweede deel straks óók een derde op het streamingsplatform te bekijken is. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska en het verhaal gaat over Massimo, die zichzelf 365 dagen geeft om de jonge vrouw Laura verliefd op hem te laten worden. Resultaat: een reeks erotisch bedoelde scènes die, overduidelijk, geïnspireerd zijn op Fifty Shades of Grey

De eerste film werd massaal bekeken maar kreeg ook kritiek, vooral omdat 'ie seksueel geweld zou verheerlijken. Er zijn zelfs petities ingediend 'm offline te halen.

De tekst gaat verder onder de video.

Erotische film 365 Days grote 'favoriet' voor Slechtste Film
Lees ook

Erotische film 365 Days grote 'favoriet' voor Slechtste Film

In de tweede film - waarvan de opnames deze maand van start zijn gegaan in Polen en Italië - keren Massimo als Laura terug zodat ze hun relatie verder kunnen ontdekken, maar er liggen kapers op de kust... Weten ze hun relatie in stand te houden? Over het derde deel zijn nog geen verdere details bekend.

Beide films worden in 2022 verwacht.

Lees meer over
Netflix