beschuit met blauwe muisjes

Christine van Selling Sunset is bevallen van eerste kind

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixChristine van Selling Sunset is bevallen van eerste kind
RTL

Vrolijk babynieuws vanuit de Hollywood Hills. 'Selling Sunset'-stermakelaar Christine (31) is bevallen van haar eerste kind. Dat laat ze zojuist weten via Instagram.

"Ik ben moeder!"

Christine is in de wolken met de geboorte van haar zoon Christian Georges Dumontet. Zo schrijft ze: 'Het is officieel, ik ben moeder! Baby C maakte zijn grootste entree afgelopen weekend. Ik ben enorm dankbaar voor mijn man, de fantastische doktoren en verpleegsters die mij hebben geholpen. Het was een beetje eng, maar we zijn erg dankbaar.'

Bij het bericht deelt ze een paar kiekjes van vóór de bevalling. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Christine wil bevalling filmen voor Selling Sunset: 'Sta ervoor open'
Lees ook

Christine wil bevalling filmen voor Selling Sunset: 'Sta ervoor open'

Ze heeft een exclusief interview gegeven aan het Amerikaanse blad People over de bevalling. Haar vliezen braken vlak nadat ze thuiskwam van het filmen voor Selling Sunset seizoen vier. Baby Christian, die dezelfde voornaam draagt als zijn vader, is geboren op zaterdag 15 mei om 16:22 uur via een keizersnede. 

"Negen maanden voelt als een eeuwigheid als je wacht om iemand te ontmoeten. Het is een waanzinnig gevoel om te weten dat je een leven hebt gecreëerd. (...) Het is mijn taak om hem te beschermen, om van hem te houden en om hem op te voeden."

Ondertussen kan de kersverse moeder niet wachten om haar zoon in designerkleding te steken. "Laten we zeggen dat hij met een goede smaak geboren is." 

Lees meer over
Selling Sunset