royale armen

Prins William krijgt coronaprik, maar trekt aandacht met iets anders

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins William krijgt coronaprik, maar trekt aandacht met iets anders
RTL

Daar waar ons land net op stoom begint te komen met vaccineren, prikken de Britten er al tijden in rap tempo op los. Ook prins William (38) is inmiddels aan de beurt. Hij heeft er sinds vandaag een eerste dosis in zitten, deelt hij op Instagram.

"Dames, hou je focus!"

William deelt een foto van het moment waarop hij het vaccin krijgt toegediend, maar daarbij is het niet de spuit die de aandacht van zijn volgers trekt. Dat doen de indrukwekkende biceps van de prins namelijk al. 'Dames, hou je focus!' grapt iemand als reactie op de talloze reacties van vast niet alleen vrouwelijke volgers over de koninklijke armen. Anderen kunnen niets anders schrijven dan: 'Kijk die guns!' en: 'Zo, iemand is flink aan het sporten.'

Bij de foto bedankt William iedereen die is betrokken bij het vaccinatieproces: 'Dankjewel en ga zo door.' Voor zijn personal trainer kan er geen woord van af.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Heeft Megxit invloed gehad op het huwelijk van William en Kate?
Lees ook

Heeft Megxit invloed gehad op het huwelijk van William en Kate?

Na alle ellende met Meghan, de dood van prins Philip en de aantijgingen aan het adres van prins Andrew was het in Engeland tijd voor een feestje: Kate en William waren onlangs tien jaar getrouwd! Het altijd brave en burgerlijke koppel blijkt na een turbulente studentenromance uitgegroeid tot de hoop van de monarchie, zo zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Prins WilliamInstagramVaccinatieCoronavaccin