MINI MAXIME

Maxime Meiland deelt haar gegroeide babybump met volgers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland deelt haar gegroeide babybump met volgers
RTL

Maxime Meiland (25) maakte in maart dit jaar bekend een kindje te verwachten samen met haar liefje Leroy Molkenboer (29). De Meiland-telg trakteert haar volgers nu op een update van haar groeiende babybump.

Op Instagram Stories deelt Maxime een foto van haar gegroeide buik, terwijl ze in haar inloopkast staat. Het is goed te zien dat het toekomstige zusje van de kleine Claire, een dochter die Maxime uit een eerdere relatie heeft, al hard gegroeid is in vergelijking tot de laatste foto's van Maximes babybump.

In maart van dit jaar maakten Maxime en Leroy wereldkundig samen een kindje te verwachten. 'Dolgelukkig en blij, schuiven wij er een stoeltje bij', schreef ze bij de video op Instagram. In een aflevering van Chateau Meiland zagen we later allemaal de gender reveal van het nog ongeboren kindje. Vader Martien verwachtte een meisje. En het bleek dat hij gelijk kreeg.

Maxime Meiland maakt indruk met topless foto
Lees ook

Maxime Meiland maakt indruk met topless foto

© Instagram @maximemeiland

RTL Boulevard sprak met Maxime en Leroy vlak nadat bekend werd dat ze samen een kindje verwachten. Hoe ze daarop reageerden zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Maxime Meiland