voor het slapengaan

Chantals Pyjama Party vanaf einde jaar óók op de buis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantals Pyjama Party vanaf einde jaar óók op de buis
RTL

Tabee met de wilde plannen, want vanaf oktober kunnen we onze zaterdagavond zonder gêne in pyjama voor de televisie doorbrengen. Met dank aan Chantal Janzen (42), die 'Chantals Pyjama Party' nu ook naar je televisie brengt.

Het programma is een show voor alle leeftijden die alles behalve slaapverwekkend is. Chantal ontvangt wekelijks een volledig in pyjama gehuld publiek met wie ze verrassende spellen speelt. De gasten zijn de sterren van de avond en maken allemaal kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen: van hilarisch en uitdagend tot zenuwslopend.

Chantal Janzen: 'Voor het eerst in mijn leven écht genoten'
Lees ook

Chantal Janzen: 'Voor het eerst in mijn leven écht genoten'

Het doel is het behalen van de finale, want daarin spelen de winnaars voor een fantastische reis. Maar hoelang die vakantie duurt en wat de bestemming is, dát hangt compleet af van hoe het finalespel gespeeld wordt. Eén ding is zeker: de winnaars gaan linea recta in pyjama op vakantie. Dat belooft wat.

Chantals Pyjama Party is vanaf oktober 2021 te zien op RTL4. Ook keert Chantals Pyjama Party Live terug in Ziggo Dome, na een succesvolle eerste editie van het event in 2019. Het evenement vindt plaats in 2022.

Chantal presenteerde vorige week het songfestival en dat was voor haar één groot feest, zo zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Chantal Janzen