Shots Fired

Lesley heeft Shani nog altijd niet vergeven: 'Dit is niet oké'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Lesley heeft Shani nog altijd niet vergeven: 'Dit is niet oké'
RTL

Beiden zijn ze niet vies van een kusje hier en een likje daar, toch verschillen Shani en Lesley behoorlijk van elkaar. In 'Shots Fired', de nieuwe online serie van RTL Boulevard, vertelt Lesley dan ook dat er behoorlijk wat haat en nijd tussen de twee is, iets wat we ook al zagen in de afleveringen van 'Ex on the Beach'. Volgens de vrouwelijke Harrie de Dekhengst heeft dat te maken met het feit dat de Vlaamse Shani nogal jaloers is aangelegd.

"Haar emoties gaan alle kanten op"

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet
Lees ook

Familie Imke uit EOTB overspoeld met haatberichten na kwartet

In de villa gingen Lesley en Shani regelmatig met elkaar op de vuist. In de derde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch werd het niveau van het drama naar een nieuw level getild. Lesley knoopte het opnieuw aan met Keanu, wat ertoe leidde dat Shani ziedend werd, omdat zij in haar ogen al bezig was met de Vlaamse jongen. Uiteindelijk werd het uitgepraat, maar toen zoenden Lesley en Keanu opnieuw, waardoor Shani's korte lontje op was en ze Lesley een tik verkocht.

"Ik vind het nog steeds niet oké wat Shani gedaan heeft, maar haar emoties gaan alle kanten op. Ik ben iemand die zijn emoties heel goed kan beheersen, zij heeft daar meer moeite mee. Ik snap wel dat je dan kan barsten", vertelt de 23-jarige Lesley nu in Shots Fired. "Ze zal op sommige dingen wel jaloers zijn."

Dusty, die ook te gast is, heeft echter een andere theorie. "Kijk, zij wilde Odim en dat is niet gelukt", legt hij uit. "Toen wilde ze Keanu en dat is ook niet gelukt, omdat jij ermee bezig was."

"Als Shani seks met hen had gewild was het gelukt, maar zij was op relatietour", vult Lesley aan. "Zij zocht eigenlijk gewoon liefde, al heeft ze dat nooit toegegeven. Als je nu terugkijkt hoe zij zich daar heeft gedragen, dan was ze wel op zoek naar iets serieus."

Ex on the Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je ook bij Videoland.

Lees meer over
MTVEx on the Beach