daddy issues

Lesley uit EOTB onthult wat vader vindt van seksuele escapades

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/Ex on the BeachLesley uit EOTB onthult wat vader vindt van seksuele escapades
RTL

In de nieuwste online serie van RTL Boulevard, 'Shots Fired', leggen we twee kandidaten van 'Ex on the Beach: Double Dutch' het vuur aan de schenen. Niet antwoorden betekent een shotje pittige saus. We trappen af met Dusty en Lesley, voor wie praten over seks de normaalste zaak van de wereld is. Al denken hun ouders daar anders over...

"Ik denk dat mijn vader zelf ook wel gekke dingen heeft gedaan"

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'
Lees ook

Bizar detail van dekhengst Harrie: 'Bedpartner EOTB poepte in bed'

Ga d'r maar aanstaan: wekenlang vastgelegd worden door tientallen camera's die al je bewegingen volgen. Dus óók je bewegingen in de slaapkamer. Zoals we de afgelopen weken hebben gezien, lust Lesley er wel pap van. "Mijn vader is niet heel trots op het feit dat ik seks heb, dat vindt 'ie niet heel leuk om te zien. Maar hij begrijpt wel dat het heel normaal is", vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.

"Nou, wat er daar allemaal gebeurd is, is natuurlijk niet echt normaal", reageert Dusty lachend. "Een kwartet… het is niet dat je die zomaar uit het schap van de supermarkt haalt, zo van, die heb ik even." Lesley is het met hem eens: "Dat klopt, maar ik denk dat mijn vader zelf ook wel gekke dingen heeft gedaan."

Ex on the Beach: Double Dutch zie je elke zondag om 21.30 uur op MTV en kijk je ook bij Videoland.

Lees meer over
MTVEx on the Beach