Beter 1 vogel in de hand dan Leon10 in de lucht

Marco Borsato: 'Spannend om weer te daten met Leontine'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarco Borsato: 'Spannend om weer te daten met Leontine'
RTL

Het is nog lang niet klaar tussen Marco Borsato (54) en zijn Leontine (53). Mede dankzij de romantische Ibiza-vakantie, waar ze hun intimiteitsvacuüm officieel achter zich hebben gelaten, en Marco's herhaalde pogingen om de vlam weer aan te wakkeren gaat het langzaam maar zeker weer goed tussen de twee.

"Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest"

"Het is hartstikke leuk en hartstikke spannend om weer te daten", vertelt de zanger aan RTL Boulevard. Maar dat betekent niet dat het meteen weer koek en ei is tussen Marco en Tien. Hij benadrukt nog eens dat er geen label op hun relatie zit. "We plakken er geen label op, omdat het verwachtingen schept. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden", verduidelijk Marco. "Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd."

In verstoppen heeft de hitzanger geen zin meer. "Voor ons heeft dat geen zin. In Nederland hebben we geprobeerd om het rustig aan te doen. Maar als je auto ergens staat of je wordt gesignaleerd, dan roept het meteen vragen op." 

'Verliefde pubers' Marco en Leontine laten intimiteitsvacuüm achter zich op Ibiza
Lees ook

'Verliefde pubers' Marco en Leontine laten intimiteitsvacuüm achter zich op Ibiza

De verliefde Marco en Leontine kunnen inmiddels nergens meer onopgemerkt naartoe. Ook niet naar het Spaanse eiland Ibiza. "Ik had een heel fijne vakantie", blikt Marco terug op zijn dagen samen met Leontine. "Ik heb inmiddels gemerkt dat kennelijk overal in de bosjes mensen verschuilen om maar een glimp op te vangen van wat we aan het doen zijn."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Lees meer over
Marco BorsatoLeontine Borsato