you go girl

BB-winnaar Jill showt trots bikini-body met 'negen vetrollen extra'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo CalìBB-winnaar Jill showt trots bikini-body met 'negen vetrollen extra'
RTL

Het lijkt er op dat Jill een goede bestemming heeft gevonden voor de prijzenpot van 'Big Brother'. De 22-jarige vertrok voor een welverdiende vakantie naar Ibiza en genoot op het Spaanse eiland volop van drankjes, strand én haar lichaam. Op Instagram showt ze trots haar bikini-body.

"Every body is a bikini-body"

Jill hield haar volgers vanaf haar vakantieadres goed op de hoogte. Niet alleen met kiekjes vanaf het strand en jaloersmakende tripjes op het Spaanse eiland, maar ook showt ze foto's van haar lichaam, waar ze terecht maar al te trots op is. 'Every body is a bikini-body', schrijft ze onder meer op Instagram Stories. 

 

Instagram Stories Jill© Instagram @jillgoede_
Instagram Stories Jill

Bij een post vanaf het strand schrijft ze: 'Kus Jill + 9 vetrollen extra!'. Welke vetrollen ze op doelt, begrijpen haar volgers niet. 'Welke? Hou toch op!', klinkt er onder meer. Toch moeten ze gniffelen om de post van Jill, gezien ze er ook een gefotoshopte versie van zichzelf bij heeft geplaatst.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Instagram Stories Jill© Instagram @jillgoede_
Instagram Stories Jill

In het Big Brother-huis bloeide er iets op tussen Jill en mede-bewoner Thomas. De vraag was nog of het bij vriendschap zou blijven, totdat we onderstaande beelden te zien kregen. Alles werd in één klap duidelijk!

Lees meer over
Big Brother