rust in vrede

Patty Brard neemt afscheid van moeder: 'Dag lieve mama'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard neemt afscheid van moeder: 'Dag lieve mama'
RTL

Patty Brard (66) heeft haar moeder Gerda vaarwel gezegd. Via een liefdevolle post op sociale media deelt Patty dat met haar volgers. 'Dag lieve mama...' schrijft de presentatrice, met een hartje erbij. Patty's moeder overleed afgelopen week nadat ze al geruime tijd aan de ziekte van Alzheimer leed. Zowel Patty als haar dochter Priscilla waren erbij toen Gerda haar laatste adem uitblies.

Eerder liet Brard al weten 'dankbaar te zijn om samen met dierbare mensen afscheid hebben te kunnen nemen'. 'Mijn moeder is rustig en vredig ingeslapen. Ze is nu bij mijn vader en broertje. Het is heel triest, maar gelukkig hebben we haar nog een prachtig laatste jaar kunnen geven. Ik wil graag het verzorgend personeel bedanken voor hun toegewijde en liefdevolle zorg.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moeder Patty Brard gestorven: 'Rust zacht, lieve mama'
Lees ook

Moeder Patty Brard gestorven: 'Rust zacht, lieve mama'

Volgers steken Patty en haar familie een hart onder de riem. "Je moeder heeft een mooi leven gehad. En hoe geweldig is het dat ze zowel jou als Priscilla weer samen in haar armen kon sluiten? Dat was het mooiste geschenk dat jullie haar konden geven en daar zal ze jullie eeuwig dankbaar voor zijn. Een mooier afscheid hadden jullie haar niet kunnen geven, haar dochter en kleindochter weer bij elkaar, prachtig gewoon", aldus een fan.

Lees meer over
Patty Brard