Sparkle up this place

Hier kun je de songfestivaloutfits ook in het echt bewonderen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPHier kun je de songfestivaloutfits ook in het echt bewonderen
RTL

Goed nieuws voor alle fans van het Eurovisiesongfestival! De outfits van onder anderen Chantal Janzen (42), Edsilia Rombley (43) en Nikkie de Jager (27) zijn binnenkort in real life van dichtbij - laten we zeggen een metertje of twee - te zien.

"De ontwerpen van eigen bodem zijn gedragen door de vrouwelijke presentatoren"

Zo plaatst het Kunstmuseum in Den Haag onderstaande post en schrijft erbij: 'Als kers op de taart zullen we naast een gloednieuw tentoonstellingsprogramma ook een aantal spectaculaire modecreaties van het Eurovisiesongfestival 2021 tonen! De ontwerpen van eigen bodem zijn gedragen door de vrouwelijke presentatoren en enkele Nederlandse artiesten tijdens hun intervalacts.' 

Ook de outfit van Duncan Laurence tijdens de opening van de eerste halve finale is vanaf vijf juni te aanschouwen. Welke outfits er nog meer te zien zijn, en wie het gedragen heeft, zie je hieronder. 

Fun fact: Nikkie heeft in al haar outfits de kleuren van de transgendervlag verwerkt, zo liet ze eerder al hier weten. 

Noorse songfestivalartiest TIX wint Barbara Dex Award
Lees ook

Noorse songfestivalartiest TIX wint Barbara Dex Award

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het Eurovisiesongfestival heeft ook deze editie veel kijkers getrokken. In totaal zagen opgeteld 183 miljoen mensen uit 36 landen de halve finales en finale in Rotterdam Ahoy, meldde de Nederlandse organisatie maandag op basis van gegevens van songfestivalkoepel European Broadcasting Union (EBU).

Dat is een miljoen meer kijkers dan de vorige in 2019. Toen zagen 182 miljoen mensen uit veertig landen de editie die werd gewonnen door de Nederlandse Duncan Laurence. Alle hoogtepunten van het liedjesfestijn in Rotterdam zijn hieronder nog eens terug te zien. 

Lees meer over
Nikkie de JagerEdsilia RombleyChantal JanzenEurovisiesongfestival