Alle rivieren lopen in zee

'Nu al vierde seizoen van hitserie Virgin River aangekondigd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix'Nu al vierde seizoen van hitserie Virgin River aangekondigd'
RTL

Voor fans van de romantische televisieserie 'Virgin River' is er nog méér dan genoeg om naar uit te kijken. Hoewel het derde seizoen pas volgende maand te bingen is bij Netflix, vinden de opnames van de vierde reeks alweer bijna plaats. Dat meldt 'ProductionWeekly', dat vaker wel dan geen gelijk heeft als het om dit soort zaken gaat.

Naar verluidt gaan de opnames voor de vierde reeks van de populaire serie deze zomer van start en duren die pakweg tot eind november. Er wordt wederom gefilmd in Vancouver, Canada. 

Wat we precies kunnen verwachten van seizoen vier blijft nog even gissen, maar showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine weten dat de relatie van Lizzie en Ricky de komende seizoenen - ja, meervoud dus - een rol zal spelen. "Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen", aldus Sue.

Seizoen drie van Virgin River al héél snel te bingen bij Netflix
Lees ook

Seizoen drie van Virgin River al héél snel te bingen bij Netflix

Virgin River gaat over verpleegkundige Melinda Monroe die besluit om te solliciteren op een baan in de stad Virgin River. Melinda wil graag opnieuw beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich laten, maar ze ontdekt al snel dat dit lastiger is dan gedacht in een kleine stad. De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het stadje schreef. Genoeg inspiratie dus voor de aankomende seizoenen.

Ken je de serie nog niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar Virgin River? Hieronder zie je de trailer van het eerste seizoen.

De eerste twee seizoenen van Virgin River zien nu te zien bij Netflix. Op 9 juli wordt het derde toegevoegd. Nog even geduld dus!

Lees meer over
Netflix