I Can See Your Shade

Carlo Boszhard deelt onverwachte sneer uit aan collega-BN'er

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPCarlo Boszhard deelt onverwachte sneer uit aan collega-BN'er
RTL

Presentator Carlo Boszhard (51) heeft in zijn column voor 'Televizier' behoorlijk hard uitgehaald naar een andere bekende presentator. Rutger Castricum (42) moet het ontgelden, en ook het televisieprogramma 'Showcolade' komt er bekaaid van af in Carlo's stukje.

"Met Rutger Castricum als tv-host kun je beter de kijker in zijn gezicht spugen"

Het programma De Bluffer, gepresenteerd door Rutger, heeft de afgelopen weken niet bepaald hoge kijkcijfers weten te halen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, geeft Carlo in zijn column een trap na. 'Met Rutger Castricum als tv-host kun je beter de kijker in zijn gezicht spugen. Dan gaan ze ook vanzelf weg', schrijft hij. 

In de column bespreekt Carlo enkele televisieformats bij de NPO die de afgelopen weken niet goed hebben gescoord. Hij deelt daarbij ook nog een kleine sneer uit aan Edsilia Rombley en haar programma Showcolade: 'Was best een leuk idee, maar in uitvoering slecht.' Ook vindt hij Jandino Asporaat beter bij NPO 2 of 3 passen. 

Rutger Castricum zei meermaals 'nee' tegen z'n nieuwe spelshow
Lees ook

Rutger Castricum zei meermaals 'nee' tegen z'n nieuwe spelshow

Vooralsnog hebben de drie presentatoren niet op de column van Carlo gereageerd.

Voordat Rutger de presentatie van het programma De Bluffer op zich nam, sloeg hij het aanbod meermaals af. In de video hieronder vertelt hij daar meer over. 

Lees meer over
Carlo BoszhardEdsilia RombleyRutger CastricumJandino AsporaatNPOTelevisie