3 kilo schoon aan de haak

Schoonfamilie kijkt mee tijdens thuisbevalling Nienke Plas

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSchoonfamilie kijkt mee tijdens thuisbevalling Nienke Plas
RTL

Vrolijk babynieuws deze week. Niet alleen Xelly Cabau van Kasbergen (33) is bevallen, ook Nienke Plas (35) heeft haar tweede zoon verwelkomd. In een nieuwe video - waarin ze nog hoogzwanger is - vertelt ze haar volgers meer over de voorbereidingen op de thuisbevalling én deelt ze beelden van de daadwerkelijke bevalling.

Op 2 juni 2021 heeft Nienke haar zoon Novi-Jaxx aan de wereld voorgesteld. Zoals dat een YouTuber anno 2021 betaamt deel je het nieuws natuurlijk ook op je YouTube-kanaal. In haar nieuwste vlog doet ze dat dan ook: van de voorbereidingen op het bevallingsbad en de weeën tot het moment suprême zelf omringd door familie, Nienke schuwt de nodige details niet. Na heel wat persweeën wegzuchten wordt Novi-Jaxx met één keer persen geboren:

Pas bevallen Nienke Plas maakt geslacht tweede kindje bekend
Lees ook

Pas bevallen Nienke Plas maakt geslacht tweede kindje bekend

In eerste instantie wist Nienke nog niet of ze de beelden van dit bijzondere moment wel met haar volgers wilde delen. "Het is aan ons om te bepalen wanneer het goed voelt, niet aan een ander", vertelde ze in &C Magazine. "Ik kijk later wel of we het ook het net op slingeren."

Dat Nienke en Resley na Frenky-Dean nog een jongen kregen, was een grote verrassing. Ze wilden namelijk niet weten of ze in verwachting waren van een jongen of een meisje. In de video hieronder legt ze uit waarom het geslacht voor hen een geheim bleef.

Lees meer over
Nienke Plas