the voice of emma

Ali B dankbaar na The Voice Kids-winst: 'Bedankt voor het vertrouwen Emma'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Sander StoepkerAli B dankbaar na The Voice Kids-winst: 'Bedankt voor het vertrouwen Emma'
RTL

Team Ali B heeft op vrijdagavond de winst van het tiende seizoen van 'The Voice Kids' in de wacht gesleept. De 12-jarige Emma werd door de kijkers thuis uitgeroepen tot het beste jonge talent en ontving de meeste stemmen. Als coach is Ali (39) dankbaar, zo laat hij op Instagram weten.

"Dank je wel voor het vertrouwen Emma"

Het is voor de derde keer in vijf seizoenen dat Ali B wint met zijn talent: geen andere coach weet dat record in zo'n korte tijd te evenaren. Ali is maar wat trots op de jonge Emma. 'Dank jullie wel voor het stemmen op @emmakokofficial', schrijft hij. 'Dank je wel voor het vertrouwen @emmakokofficial. Dank je wel voor de steun backstage @babettelabeij en team @thevoicekidsnl.'

Ook Emma laat direct na de bijzondere overwinning van zich horen. 'OMG! Ik ben de winnares van The Voice Kids 2021 seizoen 10. Ik ben super trots op team Ali en we hebben team Ali trots gemaakt! Ik ben gewoon de winnaar!' Ze heeft zich met de winst verzekerd van een studiebeurs van 25.000 euro. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Emma wint The Voice Kids
Lees ook

Emma wint The Voice Kids

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De coach en het nachtegaaltje worden overladen met felicitaties na de grote overwinning. 'Jaaaaa gefeliciteerd lieve Emma', schrijven Suzan en Freek, die met haar het podium deelden tijdens de finale aflevering. 'Van harte leuke lieve getalenteerde sterke Emma!', reageert Patty Brard. 'Wat een heerlijk talentje!' luidt het bericht van The Voice Senior-coach Angela Groothuizen. Ook Jamai feliciteert het talent met haar winst via social media. 

De uitslag van de spannende finale bekijk je hieronder nog eens terug. 

De finale van The Voice Kids kun je terugkijken via RTL XL of Videoland.

Lees meer over
Ali BThe Voice Kids