niet om te jennen

Caitlyn kan moeilijk politieke gesprekken met dochters voeren

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCaitlyn kan moeilijk politieke gesprekken met dochters voeren
RTL

Caitlyn Jenner (71) kan moeilijk praten met haar familie over haar gooi naar het gouverneurschap in de Amerikaanse staat Californië. De realityster vindt het moeilijk om haar politieke ideeën te delen met onder meer haar kinderen Kylie (23) en Kendall Jenner (25), vertelde ze tijdens een interview met een lokaal nieuwsprogramma.

"Het was moeilijker om mijn familie te vertellen dat ik aan de slag wil als Republikeinse gouverneur dan uit de kast komen als transvrouw", aldus Jenner, die onder meer het idee van een muur op de grens van Amerika en Mexico uitgesproken steunt.

Ze hoopt voornamelijk op meer aandacht van Kim Kardashian, die bezig is met haar rechtenstudie en stage loopt bij een advocatenkantoor. "Als ik eenmaal gouverneur ben, sta ik open voor haar ideeën over hervormingen van het rechtssysteem."

Caitlyn Jenner wil American Dream in ere herstellen met gouverneurschap
Lees ook

Caitlyn Jenner wil American Dream in ere herstellen met gouverneurschap

Jenner wil de Democratische gouverneur Gavin Newsom opvolgen. In een verklaring bij de aankondiging van haar kandidatuur vertelde Jenner dat "Sacramento een eerlijke leider met een duidelijke visie nodig heeft". Sacramento is de hoofdstad van Californië en de zetel van de gouverneur.

Lees meer over
Caitlyn JennerKylie JennerKendall Jenner