it's been a jørney

Deze drie stelletjes verlieten de Ex On The Beach-villa samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVDeze drie stelletjes verlieten de Ex On The Beach-villa samen
RTL

Aan 'Ex On The Beach: Double Dutch' meedoen voor lust of voor drama, maar de villa uitwandelen met de liefde van hun leven aan de arm. Het is de realiteit voor zes kandidaten van het laatste seizoen.

"We zijn nu 100% klaar om samen de rest van ons leven te delen"

Zoals MTV zelf zegt: pak je sinaasappelpers erbij, want het is tijd voor een dosis juice waar je ‘u’ tegen zegt. Nu 'dekhengst' Harrie niet van de partij is om de boel te vers(t)ieren in de villa zijn er opvallend veel stelletjes ontstaan in het laatste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

Niet alleen Shani en Davey zijn nog altijd een koppel, ook Jørney en Odim en Shirley en Robin zijn stuk voor stuk verliefd geworden tijdens hun deelname aan het programma. Dat vertellen ze tijdens de reünie van het programma.

Davey is de ware voor Shani uit EOTB: 'Liefde van mijn leven'
Lees ook

Davey is de ware voor Shani uit EOTB: 'Liefde van mijn leven'

'Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel dat weer en wind aankan. We zijn nu 100% klaar om samen de rest van ons leven te delen', schrijft Shani over haar nieuwe liefde. Ook noemt ze Davey, die vier jaar lang samen was met EOTB-kandidaat Jørney, de liefde van haar leven.

'Vanaf dag één dat we terug waren uit de bijzondere ervaring EOTB, zijn we niet meer van elkaar weg geweest', vertelt Jørney over haar relatie op Instagram. 'Makkelijk is en was het vanaf dag één al niet, hij is ook geen makkelijke man hoor, hou op schei uit. (...) Ondanks de heftige periode en alles wat nog komen gaat, zijn we ondenkbaar gelukkig en dankbaar voor elkaar.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Terwijl Dusty na zijn mijl-'paal' van honderd bedpartners druk bezig is om zijn vrijgezellenstatus hoog te houden, is ex Sem inmiddels doorgegaan met haar leven. Sinds de opnames van het programma datet ze met een oude bekende: Jason.

In Shots Fired vertelt Dusty hoe hij over zijn onmogelijke relatie met Sem ten tijde van EOTB denkt. 

Lees meer over
Ex on the Beach