echte liefde, onverwoestbaar

Jim Bakkum en Bettina vieren 10-jarig huwelijk met oude beelden

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @jimbakkumJim Bakkum en Bettina vieren 10-jarig huwelijk met oude beelden
RTL

Het is alweer 10 jaar geleden dat Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (42) elkaar het jawoord gaven. Op Instagram staat de acteur stil bij dit bijzondere moment en deelt hij beelden van de gelukkigste dag van zijn leven.

"Mogen jullie trots op zijn!"

Jim en Bettina houden het al een flinke tijd met elkaar uit. '23 was ik. Zij 32. Op deze dag 10 jaar geleden trouwden we. Trots op ons, onze kinderen en ons leven', schrijft de zanger op Instagram. Daarbij deelt hij een IGTV met beelden van de grote dag. Het koppel wordt massaal gefeliciteerd met de mijlpaal. 'Van harte', schrijft Jesse Klaver. 'Prachtig', vindt Marco Borsato. 'Mogen jullie trots op zijn!' aldus Jan Smit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Romcom met Jim Bakkum en Freek Bartels in de maak
Lees ook

Romcom met Jim Bakkum en Freek Bartels in de maak

De tijd heeft ook op carrièregebied niet stilgestaan voor Jim en Bettina. De twee hebben heel wat werkhoogtepunten beleefd de afgelopen 10 jaar, maar ook privé gaan ze steady. Inmiddels hebben ze drie kinderen: Lux (8), Posy (6) en Molly (2). 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jim gaat binnenkort de theaters in met Sergio van het programma First Dates. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Jim BakkumBettina HolwerdaHuwelijkLiefdeRelatieInstagramSociale Media