No Lockdowns Anymore

James Corden en Ariana Grande vieren einde lockdown met musical

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Late Late ShowJames Corden en Ariana Grande vieren einde lockdown met musical
RTL

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk aangebroken in The States: steeds meer Amerikanen laten zich vaccineren en dat vraagt volgens James Corden (42) en Ariana Grande (27) om een feestje. Met trots presenteren ze dan ook het optimistische feelgood nummer: 'No Lockdowns Anymore'.

In het aanstekelijke nummer, een parodie op de hit 'Good Morning Baltimore' uit de musical 'Hairspray', zien we hoe James en Ariana hun 'nieuwe leven' beginnen zonder die beroerde lockdown. Zo zingt - en drinkt - James zich een weg door de straten van New York, terwijl Ariana zichzelf op de hak neemt en ten gehore brengt niet langer bang te zijn om een kortere hairdo te rocken. Ach, een beetje zelfkennis kan geen kwaad.

Zelfs Marissa Jaret Winokur, de enige echt Tracy Turnblad, wordt uit de mottenballen getrokken en maakt haar opwachting in de parodie van The Late Late Show.

Harry openhartig over 'giftige' situatie Megxit bij James Corden
Lees ook

Harry openhartig over 'giftige' situatie Megxit bij James Corden

Ook in Nederland neemt het aantal vaccinaties in rap tempo toe. Volgens Diederik Jekel is jezelf laten vaccineren dat ook het 'verstandigst' om te laten doen.

Lees meer over
James CordenAriana Grande