met de deur in huis vallen

Deze bekende gezichten gaan we zien in De Slimste Mens

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Stijn GhijsenDeze bekende gezichten gaan we zien in De Slimste Mens
RTL

'De Slimste Mens' is populairder dan ooit. Alleen al de finale afgelopen seizoen trok meer dan 3 miljoen kijkers, een record. Niet gek dus dat bekend Nederland in de rij staat. Wie het dit jaar allemaal tegen elkaar op gaan nemen is nog niet bekend, wel onthulde het programma alvast welke sterren hun opwachting maken tijdens 'Open Deur'.

Gedurende de tweede ronde van de succesvolle kennisquiz is het aan de deelnemers om zo veel mogelijk juiste antwoorden te geven op de vraag: 'Wat weet u van...?' Elke vraag wordt gesteld door een bekende Nederlander aan de hand van een anekdote, die dikwijls niets met de uiteindelijke kwestie te maken heeft. Elk goed antwoord levert tijd op, en daar draait het allemaal om in De Slimste Mens.

Tijl Beckand over Slimste Mens-kritiek: 'Ik speelde blufpoker'
Lees ook

Tijl Beckand over Slimste Mens-kritiek: 'Ik speelde blufpoker'

De deelnemende BN'ers kunnen dit seizoen onder meer kiezen uit Francis van Broekhuizen, oud-nieuwslezer Marga van Praag, voormalig bondscoach Louis van Gaal en voetballer Nathan Rutjes en zijn zoontje Lavezzi. Dat maakte de KRO-NCRV bekend via Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voorlopig mag Rob Kemps zich nog even de slimste noemen. De Snollebollekes-zanger kwam afgelopen seizoen als winnaar van de populaire kennisquiz uit de bus. Rob versloeg in de finale televisiemaker Emma Wortelboer en cabaretier Andries Tunru. In de laatste ronde streed hij tegen Andries, Rob won het spel met 17 seconden voorsprong. Wel moest hij zijn overwinning nog enkele maanden geheimhouden, zo vertelde hij aan RTL Boulevard.

Lees meer over
De Slimste Mens