hooi op z'n vork

Everon Jackson Hooi scoort rol in Netflix-kerstfilm

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ovide AgencyEveron Jackson Hooi scoort rol in Netflix-kerstfilm
RTL

We zitten nu nog in de bloedhitte, maar Netflix heeft nieuws over de kerstfilm 'De Familie Claus 2' bekendgemaakt. Onder anderen Everon Jackson Hooi (39) en de Vlaamse acteur Kürt Rogiers (50), bekend van 'Lego Masters', hebben een rol bemachtigd.

Everon gaat de rol spelen van Steven, een vader met een dochter die een heel speciale wens heeft voor de Kerstman. Kürt kruipt in de huid van een brandweerman die op een bijzonder moment terechtkomt bij de Familie Claus. De film is een vervolg op de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus die sinds december 2020 op Netflix te zien is. 

Naast Everon Jackson Hooi en Kürt Rogiers maken Jasmina Fall, Lauren Müller, Emma Moortgat, Jetty Mathurin, Sieg De Doncker en Elise Bundervoet hun opwachting in de familiefilm.

Everon gilde het uit van de pijn op set GTST door beenprothese
Lees ook

Everon gilde het uit van de pijn op set GTST door beenprothese

Ook de vertrouwde castleden Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs en Sien Eggers keren terug in De Familie Claus 2.

Mocht je 'm niet gezien hebben, het verhaal van De Familie Claus gaat als volgt. Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z'n tweetjes aan de slag, want de drukste periode van het jaar staat natuurlijk voor de deur. In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een nógal bijzondere vraag.

Bij RTL Boulevard verklapte Everon het nieuws onlangs al... Je bekijkt het hieronder.

Lees meer over
Everon Jackson HooiNetflix