I'm sexy and i know it

Afgetrainde Ellemieke schittert in bikinishoot na scheiding van Sergio Herman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAfgetrainde Ellemieke schittert in bikinishoot na scheiding van Sergio Herman
RTL

Ellemieke Vermolen (44) krabbelt weer op na haar scheiding van Sergio Herman (51). In een bikinishoot voor het 'LINDA. Vakantieboek' laat de afgetrainde Ellemieke zien wat haar ex nu misloopt.

"Het verlies van mijn zoontje Josha aan het einde van de zwangerschap en mijn scheiding zijn verdrietige, traumatische ervaringen"

Dat Ellemieke moeder is en tijdens haar zwangerschappen meer dan twintig kilo is aangekomen, is al die jaren later niet meer te zien. Het modellenwerk is ze nog niet verleerd, dus poseert ze voor de camera's van het LINDA. Vakantieboek als een heuse femme fatale. Wel biecht ze op dat ze het één en ander heeft gelaten om helemaal tiptop op de set te verschijnen. "Geen brood, pasta, koolhydraten. Veel groente. Onbewerkte producten en niet te veel van alles. (...) Ik miste vooral de chocola en chips tijdens het vrijdagmiddagaperitief. En oké, ook de pizza op vrijdagavondfilmavond met de jongens."

Ellemieke Vermolen laat van zich horen na breuk met Sergio Herman
Lees ook

Ellemieke Vermolen laat van zich horen na breuk met Sergio Herman

Achter de sexy blik van Ellemieke gaat veel verdriet schuil. "Het verlies van mijn zoontje Josha aan het einde van de zwanger­schap en mijn scheiding zijn verdrietige, traumatische ervaringen", vertelt ze tijdens het interview. Maar ze is niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. "Als het leven je citroenen geeft, moet je limonade maken – ik sta in het leven met open ogen en armen."

RTL Boulevard sprak met Ellemieke over de bikinishoot. In de video hieronder vertelt ze er meer over.

© Carli Hèrmes voor LINDA.
© Carli Hèrmes voor LINDA.
© Carli Hèrmes voor LINDA.

Ex-man Sergio heeft inmiddels weer de liefde gevonden. Het is een 21 jaar jongere zakenvrouw die hem weer laat stralen. Chanel Joppart, de zakenvrouw annex nieuwe vlam in kwestie, is zelfs met haar liefje afgereisd naar Ibiza voor een romantische vakantie. Daar lees je hier meer over.

Het interview van Ellemieke Vermolen in LINDA. Vakantieboek ligt woensdag 23 juni in de winkels.

Lees meer over
Ellemieke VermolenSergio Herman