Geen liefde op het eerste gezicht

Netflix komt met bizarre datingshow à la The Masked Singer

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Netflix Netflix komt met bizarre datingshow à la The Masked Singer
RTL

De creatieve meesterbreinen bij Netflix zijn nog lang niet uitgespeeld en hebben weer een totaal nieuwe datingshow bedacht. Alleen is deze nét een beetje anders ingestoken dan we gewend zijn. De singles leren elkaar kennen terwijl ze een discutabel masker dragen.

De bedoeling is dat de singles elkaars innerlijk op deze manier beter leren kennen. De show heet Sexy Beasts en is een mix van First Dates en The Masked Singer. Net als Too Hot to Handle, waarbij de kandidaten geen seks met elkaar mogen hebben en elkaar ook niet mogen zoenen, hoopt Netflix dat de deelnemers nu een échte klik met elkaar krijgen. De trailer van het nu al spraakmakende programma bekijk je hieronder.

Everon Jackson Hooi scoort rol in Netflix-kerstfilm
Lees ook

Everon Jackson Hooi scoort rol in Netflix-kerstfilm

Overigens hoeven kijkers niet al te lang te wachten op deze serie. Vanaf 21 juli zijn de eerste zes aflevering al te zien op Netflix. 

Kijk je liever een spannende serie? Dan is The Serpent misschien wel wat voor jou. In deze angstaanjagende serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, worden reizigers in Zuidoost-Azië op een mysterieuze manier om het leven gebracht. In de video hieronder zie je er meer over. 

Lees meer over
NetflixSexy BeastsNetflixserie