zet de wijn maar koud

We moeten door! Zesde seizoen Chateau Meiland binnenkort op tv

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenWe moeten door! Zesde seizoen Chateau Meiland binnenkort op tv
RTL

Na alle avonturen in Frankrijk en Hengelo is het tijd voor weer een nieuw hoofdstuk voor de familie Meiland. Natuurlijk ook deze keer weer zorgvuldig vastgelegd door de camera's en met hier en daar een gil van Martien. Eind deze zomer, op 30 augustus, is alweer het zesde seizoen van 'Chateau Meiland' te zien bij SBS6. Dat heeft de zender deze maandag bekendgemaakt.

Er zullen hoogstwaarschijnlijk weer een heleboel dingen aan bod komen in het nieuwe seizoen. Niet alleen is de hele familie halsoverkop moeten verhuizen naar hun roots in het Zuid-Hollandse Noordwijk, maar ook verwacht Maxime alweer haar tweede kindje. Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen gaat tellen, is nog onbekend. Wat wél zeker is, is dat fans weer op maandag- en donderdagavond kunnen genieten van het gegil van de Meilandjes. 

Maxime Meiland vergeet telefoon in vliegtuig (en die vliegt nu de wereld over)
Lees ook

Maxime Meiland vergeet telefoon in vliegtuig (en die vliegt nu de wereld over)

Nu Martien, Erica, Maxime, Leroy en Claire terug zijn verhuisd naar Noordwijk, lijkt alles eindelijk weer koek en ei. Maar niks is minder waar, want al snel kwamen er geruchten dat voormalig kasteelheer Martien het aan de stok zou hebben gekregen met zijn buren. Wat hij daarover te vertellen heeft, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Erica MeilandMartien MeilandMaxime MeilandMontana MeilandChateau Meiland