I'm still standing

Afscheidstour Elton John in GelreDome nog niet uitverkocht

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAfscheidstour Elton John in GelreDome nog niet uitverkocht
RTL

De kaartverkoop van het afscheidsconcert van Elton John (74) in de Gelredome in Arnhem gaat snel, maar de kaarten zijn nog niet uitverkocht. "Mensen die nog twijfelen over het kopen van een kaartje moeten niet al te lang meer wachten", zegt een woordvoerder van MOJO tegen het ANP. De kaartverkoop begon dinsdag om 10.00 uur.

"Mensen die nog twijfelen over het kopen van een kaartje moeten niet al te lang meer wachten"

Vooral de reguliere kaarten, die rond de 100 euro per ticket kosten, gaan snel. Hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn, kan de organisator niet vertellen. De VIP-pakketten, die in prijs variëren van zo'n 200 tot 1250 euro, gaan zoals verwacht minder hard. Daarom duurt het waarschijnlijk nog wel een tijdje voordat het concert van 9 juni 2022 helemaal is uitverkocht.

Bij het duurste pakket, de Ultimate VIP Experience, mag je onder andere je eigen Elton John-stoel mee naar huis nemen en op de foto met zijn piano. Een echte meet and greet zit er bij geen van de pakketten in.

Elton John is woest door gevolgen van brexit
Lees ook

Elton John is woest door gevolgen van brexit

Woensdag kondigde Elton John aan met zijn tour Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour ook naar Nederland te komen. Het is de laatste keer dat Elton met een tour naar Nederland komt.

Lees meer over
Elton JohnConcerten