IK HEB HIER EEN BRIEF

Rachel schrijft brief aan overleden André: 'Wat mis ik jou'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rachelhazesRachel schrijft brief aan overleden André: 'Wat mis ik jou'
RTL

Vandaag zou misschien wel de meest populaire Nederlandse zanger ooit, André Hazes, zijn 70ste verjaardag vieren. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn. Deze dag is bijzonder emotioneel voor zijn weduwe: Rachel Hazes (51). Zij schrijft dan ook een brief aan haar overleden partner.

"Mijn leven en hart zullen altijd in het teken van jou staan"

Op de Instagram Stories van Rachel is te zien dat ze een brief schrijft aan André. 'Jeetje Dré, wat mis ik jou iedere dag', schrijft ze. 'Weet dat ik dagelijks aan je denk en met je bezig ben. Maar ik doe dat voor jou en jouw fans. Mijn leven en hart zullen altijd in het teken van jou staan.'

Rox koestert herinneringen aan vader André op zijn verjaardag
Lees ook

Rox koestert herinneringen aan vader André op zijn verjaardag

Rachel is er zeker van dat André 'ongelofelijk trots' zou zijn dat hij nog steeds zo gemist wordt door veel Nederlanders. Zeker omdat zijn muziek nog altijd net zo populair is als vroeger. 'Stilletjes wens ik dat je van boven meekijkt', gaat Rachel verder. 'Nou lieverd, proost samen met mijn dierbaren daarboven. Dan doe ik het hier beneden en kijk ik vol trots en met een traan weer naar de mooiste ster in de hemel', besluit Rachel in haar brief.

Ook Roxeanne schrijft mooie woorden over haar vader op social media en André herdenkt hem met een foto van hun samen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd. Hij en Rachel kregen samen twee kinderen: Roxeanne en André. Uit eerdere relaties had André al een zoon en een dochter. Onlangs verscheen er een documentaire over het leven van André. In de video hieronder vertelt Rachel over hoe ze gevormd werd door haar relatie met de volkszanger.

Lees meer over
Rachel Hazes