Meedoen met het familiediner?

Moeder Britney Spears reageert op curatorschap Britney

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMoeder Britney Spears reageert op curatorschap Britney
RTL

De moeder van Britney Spears (39), Lynne Spears (66), heeft in juni gereageerd op het curatorschap van haar dochter. Zij staat al jarenlang onder curatele en wil daar maar al te graag vanaf. Onlangs vertelde Britney haar schokkende verhaal tijdens een hoorzitting in Los Angeles, waar veel sterren van over de hele wereld vol ongeloof op reageerde.

"Ik heb er gemengde gevoelens bij"

In een artikel op de website van The New Yorker staat dat Lynne vorige maand voor het eerst reageerde op de curatele van Britney: "Ik heb er gemengde gevoelens bij. Ik weet niet wat ik erover moet denken. Er is veel pijn en er zijn veel zorgen." Verder liet ze op een wrange toon wel weten dat het goed met haarzelf gaat. 

Lynne deed de onthulling overigens fluisterend, aangezien ze bang was dat eventuele familieleden haar hoorden praten tegen een journalist. 

Britney Spears belde alarmnummer vlak voor hoorzitting
Lees ook

Britney Spears belde alarmnummer vlak voor hoorzitting

Vorige week werd nog bekend dat Britney een dag voor de hoorzitting het alarmnummer opbelde. Dat staat in een ander onderzoek van The New Yorker-journalisten Ronan Farrow en Jia Tolentino. Britney belde het nummer 'om zichzelf te melden als slachtoffer van het curatorschap'.

Hoewel het overzicht van 911-oproepen in de Verenigde Staten meestal voor iedereen beschikbaar is, heeft Ventura County, de provincie waar Britney woont in Californië, de gegevens van Britneys oproep verzegeld. Dit is besloten vanwege het lopende onderzoek rondom het curatorschap van haar vader Jamie. Wat de gevolgen zijn van haar belletje naar de alarmlijn, is niet bekend.

In de video hieronder kun je de laatste ontwikkeling in de zaak nog eens terugzien.