Verschrikkelijk

Vader over Britney Spears: 'Te dik en een slechte moeder'

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPVader over Britney Spears: 'Te dik en een slechte moeder'
RTL

Britney Spears (39) zou niet alleen financieel compleet afhankelijk gemaakt zijn van haar vader Jamie (69), die sinds 2008 haar curator is, ook zou hij haar verbaal flinke tikken hebben uitgedeeld. Zo zou hij zijn dochter meerdere malen gezegd hebben dat ze te dik was om op te treden, een slechte moeder was en noemde hij haar zelfs een hoer. Dit meldt 'The New Yorker'.

"Die woorden maakten me echt kotsmisselijk"

Het interview, dat afgelopen weekend verscheen, is geschreven door onderzoeksjournalist Ronan Farrow, de zoon van actrice Mia Farrow. Hij schreef eveneens ook het vernietigende verhaal over Harvey Weinstein. Dankzij Ronans artikel durfden meer vrouwen zich destijds uit te spreken tegen Weinstein. In het stuk over Britneys curatorschap spreekt hij ondermeer met een goede vriendin van de familie Spears, Jacqueline Butcher.

Moeder Britney Spears reageert op curatorschap Britney
Lees ook

Moeder Britney Spears reageert op curatorschap Britney

Volgens Jacqueline kleineerde hij Britney enorm nadat hij als curator was aangesteld. "Ik heb hem zelfs weleens horen schreeuwen dat híj Britney Spears was, omdat hij nu de touwtjes in handen had. Hij zei dan tegen zijn eigen kind dat hij haar op dieet ging zetten en een trainer zou aanstellen, zodat ze er weer strak uit zou zien. Ook zei hij dat ze haar kinderen alleen maar mocht zien als ze zijn orders opvolgde. Die woorden maakten me echt kotsmisselijk."

Lees meer over
Britney Spears