flinke smakkerd

Er wordt weer meer dan genoeg gezoend in The Kissing Booth 3

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixEr wordt weer meer dan genoeg gezoend in The Kissing Booth 3
RTL

Nog één keer kruipt actrice Joey King (21) in de huid van hartenbreker Elle in de derde en tevens laatste 'Kissing Booth'-film, gebaseerd op de boekenreeks van auteur Beth Reekles. Hoewel de romcom pas vanaf 11 augustus te zien is bij Netflix, kunnen we uit de trailer alvast concluderen dat het één groot feest wordt met héél veel zoenscènes.

In The Kissing Booth 3 moet Elle in de zomer voordat ze gaat studeren de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah? Of maakt ze haar levenslange belofte waar en kiest ze dezelfde universiteit als haar beste vriend Lee? Wiens hart Elle zal breken, kunnen we over een kleine maand zien bij Netflix.

Netflix haalt bezem door aanbod en zegt doei tegen Jim Bakkum
Lees ook

Netflix haalt bezem door aanbod en zegt doei tegen Jim Bakkum

De derde film in de Kissing Booth-reeks werd direct na de tweede opgenomen, die vorige zomer verscheen. Hierdoor hebben de makers (en wij) gelukkig geen last gehad van de pandemie en liep de film geen vertraging op. 

Kun je niet wachten tot 11 augustus? Dat kun je de komende weken misschien overbruggen met de serie Emily in Paris, dat ook wel vergeleken wordt met Sex and the City. 

Lees meer over
Netflix