Hello, it's me

Sarah Jessica Parker onthult nieuwe details SATC-reboot

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesSarah Jessica Parker onthult nieuwe details SATC-reboot
RTL

De eerste aflevering van de 'Sex and the City'-reboot heet 'Hello, it's me', zo onthulde hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker (56) op Instagram. In juni kwamen de actrice, die de rol van Carrie Bradshaw speelt, en haar tegenspelers Cynthia Nixon (55) en Kristin Davis (56) voor het eerst sinds ruim tien jaar weer bij elkaar voor opnames.

"Bezig met de voorbereiding van de eerste filmdag"

Op Instagram plaatst Sarah Jessica een foto van het script, dat is geschreven door Michael Patrick King. 'Bezig met de voorbereiding van de eerste filmdag', schrijft ze onder de foto. 'Ergens op het eiland Manhattan, morgen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoofdrolspeelsters Sex and the City 'eindelijk weer samen'
Lees ook

Hoofdrolspeelsters Sex and the City 'eindelijk weer samen'

In de nieuwe serie, genaamd And Just Like That…, worden de levens getoond van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) als vijftigplussers in New York. Kim Cattrall, die in de serie Samantha Jones speelde, heeft bedankt voor een rol in de serie.

Er worden tien afleveringen gemaakt van elk dertig minuten. Sex and the City, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Lees meer over
Sarah Jessica ParkerCynthia NixonKristin Davis