1956 - 2021

Familie Verstappen reageert op overlijden Peter R. de Vries

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPFamilie Verstappen reageert op overlijden Peter R. de Vries
RTL

Peter R. de Vries is vandaag op 64-jarige leeftijd overleden. Het verdrietige nieuws komt ook bij de familie Verstappen, die werd bijgestaan door de misdaadverslaggever in de zaak rond hun zoon Nicky, hard aan.

"We zijn onze lieve beste vriend verloren, en hij laat een hele grote leegte bij ons achter"

"Onbegrijpelijk, oneerlijk. Peter vocht tegen onrecht, is door een laffe daad uit ons leven gerukt. Door zijn vasthoudendheid hebben wij een dader! Dit laatste stukje hadden we 'samen' willen doen. We zijn onze lieve beste vriend verloren, en hij laat een hele grote leegte bij ons achter. We wensen de familie en partner heel erg veel sterkte en kracht toe", laten Peetje, Berthie en Femke Verstappen aan RTL Boulevard weten. 

Peter R. de Vries op 64-jarige leeftijd overleden
Lees ook

Peter R. de Vries op 64-jarige leeftijd overleden

Peter R. stond de familie Verstappen bij na de dood van hun zoon Nicky op 11-jarige leeftijd in 1998. De zaak stond lange tijd stil. Na een DNA-verwachtschapsonderzoek in de regio werd hoofdverdachte Jos B. opgepakt in de zomer van 2018. Jos B. is veroordeeld tot 12,5 jaar cel. Het hoger beroep in de zaak loopt nog, waarin Peter R. optrad als woordvoerder van de familie.

Lees meer over
Peter R. de VriesBerthie VerstappenFemke VerstappenNicky Verstappen