#FreeBritney

Britney Spears is stap dichterbij vrijheid

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears is stap dichterbij vrijheid
RTL

Britney Spears (39) is naar verluidt 'zeer opgetogen' over haar toekomst, nu rechter Brenda Penny er mee in heeft gestemd dat de zangeres haar eigen advocaat mag aanstellen, in plaats van een via het curatorschap toegewezen advocaat. Mathew Rosengart, een bekende Hollywood raadsman, gaat de popster vanaf nu bijstaan en heeft al gezegd keihard voor haar te gaan knokken. dit meldt 'E! News'.

"Het gaat heel goed met Britney. Ze heeft voor het eerst in jaren het gevoel dat haar vrijheid binnen bereik ligt. Wat ze het liefst wilde was een eigen advocaat, die ze kan vertrouwen en daadwerkelijk voor haar strijdt. Haar grote doel is om het curatorschap te beëindigen en met Mathew Rosengart aan boord lijken die kansen nu ineens heel reëel geworden", aldus een bron.

Zus Britney Spears roept vragen op met deze cryptische boodschap
Lees ook

Zus Britney Spears roept vragen op met deze cryptische boodschap

De zangeres gebruikte ook voor het eerst de hashtag #FreeBritney in een Instagram post waarin ze haar miljoenen fans bedankte voor hun steun. Ook dat zou volgens insiders een teken zijn dat ze meer controle over haar eigen leven en sociale media accounts krijgt.

De volgende zitting over Britneys curatorschap vindt plaats op 29 september.

Lees meer over
Britney Spears