I'm a slave 4 U

Oud-manager van Britney Spears: 'Heb haar teleurgesteld'

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPOud-manager van Britney Spears: 'Heb haar teleurgesteld'
RTL

De voormalige manager van Britney Spears (39) heeft zijn excuses aangeboden aan de zangeres. Sam Lutfi (46), die voor Britney werkte tijdens haar mentale inzinking in 2007, schrijft op Twitter dat hij haar tekort heeft gedaan.

"Ik heb haar teleurgesteld en nu moeten we daar allebei voor boeten"

'Als ze me haat, kan ik haar dat niet kwalijk nemen', schrijft hij. Sam had haar naar eigen zeggen moeten beschermen. 'Ik heb haar teleurgesteld en nu moeten we daar allebei voor boeten.'

Opnieuw laat emotionele Britney van zich horen in rechtbank
Lees ook

Opnieuw laat emotionele Britney van zich horen in rechtbank

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fans van Britney reageren verdeeld op zijn tweet. Sam kreeg in 2019 nog een straatverbod opgelegd omdat hij de zangeres herhaaldelijk zou hebben lastig gevallen. Zo zou Sam agressieve tekstberichtjes hebben gestuurd en hebben gedreigd 'schadelijk materiaal' naar buiten te brengen.

De ex-manager is volgens de familie van Britney de oorzaak dat ze in 2007 instortte. Sam stapte destijds echter zelf naar de rechter omdat hij vond dat haar ouders juist de reden van haar geestelijke problemen waren. De zaak werd uiteindelijk achter gesloten deuren geschikt.

Britney heeft woensdag wederom gesproken in de rechtbank voor een nieuwe hoorzitting in de rechtszaak over de bewindvoering. Via een telefonische verbinding liet de geëmotioneerde 39-jarige zangeres zich uit over de situatie waarin ze zich al 13 jaar bevindt. "Als dit geen mishandeling is, dan weet ik het ook niet meer", zei de zangeres, die sinds 2008 vanwege haar mentale inzinking onder toezicht staat van haar vader.

Lees meer over
Britney Spears