BUMPY RIDE

Birgit Schuurman showt gegroeide babybump op bikinifoto

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBirgit Schuurman showt gegroeide babybump op bikinifoto
RTL

In juni maakte Birgit Schuurman (43) bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Inmiddels zijn we weer een maandje verder en is haar babybuik alweer wat gegroeid. Daar deelt de actrice een foto van op haar Instagram.

"In je bikini op de foto is eigenlijk wel 't meest relaxed als je zwanger bent"

'In je bikini op de foto is eigenlijk wel 't meest relaxed als je zwanger bent kwam ik gisteren achter', schrijft Birgit bij de foto waarop goed te zien is hoe haar babybump is gegroeid. Ze zegt dat ze er dan namelijk niet over na hoeft te denken dat ze haar buik in 'moet' houden. Birgit vervolgt dat je sowieso nooit je buik in hoeft te houden op een foto. 'Maar ik denk dat bijna iedereen die in badkleding op de foto gaat zich wel bewust is van wat de meest flatteuze houding voor haar/zijn/hen lichaam is.'

Birgit Schuurman is kritiek zat: '60 als kind 16 is, boeien!'
Lees ook

Birgit Schuurman is kritiek zat: '60 als kind 16 is, boeien!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Birgit heeft al een zoon, Chico (12), uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen. Het koppel ging in 2019 uit elkaar. Inmiddels is Birgit samen met Sander van Haarlem. Samen verwachten ze nu hun eerste kindje.

Ook haar zus Katja is op latere leeftijd voor de tweede keer moeder geworden en vorig jaar bevallen van een dochtertje. In de video hieronder blikt Katja terug op de heftige bevalling: "Ik zat kotsend in bad van de pijn."

Lees meer over
Birgit Schuurman