nu is de maat vol

Dames B&B Vol liefde niet te spreken over zonnende werkster

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDames B&B Vol liefde niet te spreken over zonnende werkster
RTL

Eindelijk hebben we kennisgemaakt met de zesde B&B-eigenaar in 'B&B Vol liefde': het is de 60-jarige Jacob. Bij hem komen de vrouwen niet één voor één, maar juist alle vier tegelijk. En ze maken niet alleen kennis met Jacob, maar ook met zijn werkster.

"Marianne houdt van de zon en ze ligt graag bij het zwembad"

In de vijfde aflevering van B&B Vol liefde is te zien hoe Jacob zijn vier gasten ontvangt in zijn enorme Portugese woning met zwembad én tennisbaan. De dames zijn best onder de indruk, alleen vinden ze de werkster maar een beetje vreemd. Jacob heeft namelijk Marianne in dienst, en zij staat hem bij met het runnen van de B&B. "Zij is een chef, dus kan heel goed koken", legt Jacob uit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde
Lees ook

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde

Even later als de dames uitgegeten zijn, is het tijd voor de pauze van Marianne en dus wordt de tafel niet afgeruimd. Dat vinden de dames best gek, of zeg maar gerust behoorlijk gek. "Moeten we niet eerst even opruimen?", vraagt Jennie als Jacob voorstelt een tour door het huis te geven.

Jacob stamelt een beetje: "Jullie...? Of ik.. opruimen? We hebben personeel... Hoewel, het personeel is aan het pauzeren." De B&B-eigenaar spreekt van een vitaminepauze, omdat Marianne ervoor kiest om in bikini aan het zwembad te gaan liggen. "Het is gewoon haar time off. Marianne houdt van de zon en ze ligt graag bij het zwembad. Ze heeft ook rechten en werkt niet 24/7."

Jennie vindt het niet kunnen: "Misschien ben ik dan een zeur." Marianne lijkt zich in ieder geval nergens druk om te maken.

© Videoland

B&B Vol liefde zie je maandag tot en met donderdag om 20.30 uur op RTL 4 of kijk je vooruit bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde