TONNETJEROND

Dr. Dre moet drie ton alimentatie per maand betalen aan ex Nicole

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Dr. Dre moet drie ton alimentatie per maand betalen aan ex Nicole
RTL

Een rechter in Los Angeles heeft donderdag het alimentatiebedrag vastgesteld dat Dr. Dre (56) gaat betalen aan zijn ex-vrouw Nicole. De muziekproducent moet vanaf 1 augustus maandelijks 293.306 dollar overmaken.

"Dit komt overeen met wat hij al sinds hun breuk betaalt"

Daarnaast moet de rapper ook de kosten voor twee van de villa's van het paar betalen en de ziektekostenverzekering van Nicole, met wie hij 24 jaar getrouwd was en twee volwassen kinderen heeft. De regeling vervalt als Nicole hertrouwt of een huishouden met iemand gaat delen.

Dr. Dre bezig met biopic over soullegende Marvin Gaye
Lees ook

Dr. Dre bezig met biopic over soullegende Marvin Gaye

Volgens een bron van People valt het bedrag Dr. Dre mee. "Dit komt overeen met wat hij al sinds hun breuk betaalt. Het is een fractie van de 2 miljoen dollar per maand die Nicole en haar advocaten eisten", aldus de insider.

Nicole en Andre Young, zoals Dr. Dre eigenlijk heet, maakten in maart 2020 bekend dat ze gingen scheiden. Sindsdien steggelen zij en hun advocaten over de verdeling van het vermogen dat Dre met zijn muziekcarrière en elektronicamerk Beats By Dr. Dre heeft opgebouwd. Het zou gaan om meer dan 800 miljoen dollar.

Lees meer over
Dr. Dre