big spencer

Nichtje prinses Diana getrouwd met miljardair in 5 waanzinnige jurken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNichtje prinses Diana getrouwd met miljardair in 5 waanzinnige jurken
RTL

Lady Kitty Spencer, het 30-jarige nichtje van de overleden prinses Diana, is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met Michael Lewis, een 62-jarige miljardair. Tijdens het society event droeg ze maar liefst vijf verschillende trouwjurken. En haar vader? Die was niet aanwezig.

Kitty, de dochter van graaf Charles Spencer en zijn eerste vrouw Victoria Lockwood, is afgelopen weekend getrouwd in Italië. Het huwelijksfeest vond plaats in een prachtig 17e eeuws kasteel.

© Getty Images

Voor het sprookjeshuwelijk werden maar liefst vijf jurken uit de kast getrokken, allemaal ontworpen door Dolce & Gabbana. Het nichtje van Diana is namelijk brand ambassador van het modehuis. Alle japonnen werden met de hand gemaakt en varieerden van kleurrijke borduursels op tule tot een Victoriaanse hooggesloten witte jurk met lange mouwen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deze japon van kant is geïnspireerd op de trouwjurk van haar moeder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

© Getty Images

Opvallend genoeg miste er wel één accessoire tijdens de bruiloft: de Spencer-tiara. De tiara werd door haar moeder gedragen op haar huwelijksdag in 1989 en ook prinses Diana droeg de tiara op haar huwelijksdag in 1981.

© Getty Images

Naast de tiara was er nog een grote afwezige: graaf Charles Spencer. De broer van prinses Diana begeleidde zijn dochter zaterdagavond niet naar het altaar. In plaats daarvan werd ze bijgestaan door haar twee broers: Louis Spencer en Samuel Aitken.

Waarom de graaf niet aanwezig was, is niet bekend - maar het zou natuurlijk te maken kunnen hebben met de coronamaatregelen rond reizen naar het buitenland.

Lees meer over
Prinses Diana