fijn nieuws

Tweeling Ferri Somogyi weer thuis: 'We zijn weer compleet'

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPTweeling Ferri Somogyi weer thuis: 'We zijn weer compleet'
RTL

De pasgeboren tweeling van Ferri Somogyi (48) en zijn vrouw Noëlle (30) is weer gezond thuis. De jongetjes, Lux en Imre, lagen de afgelopen weken in het ziekenhuis met twee virussen en een longontsteking.

"We zijn weer compleet"

'We zijn weer compleet!', schrijft Ferri blij op Instagram bij een serie foto's van zijn gezin. Het waren volgens de GTST-acteur 'zenuwslopende weken'. 'Maar de jongens hebben het gered!'

Familie Somogyi in overlevingsstand door toestand baby Imre
Lees ook

Familie Somogyi in overlevingsstand door toestand baby Imre

Ferri bedankt de artsen en verplegers van het Tergooi ziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. 'En dank voor alle steun en lieve reacties!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De jongens kwamen 17 mei ter wereld. Dat was enkele weken eerder dan gepland en daarom moesten ze na de geboorte al langer in het ziekenhuis blijven. Op 2 juni mochten Lux en Imre dan eindelijk naar huis, maar een maand later, op 6 juli, werden ze weer opgenomen in het ziekenhuis met het rs-virus. 'Omdat ze prematuur geboren zijn en nog heel klein hebben ze meer risico om hiervan in de problemen te komen', schreef Noëlle er eerder over op Instagram.

Lux mocht na een paar dagen weer naar huis, maar Imre kreeg ook nog het rhinovirus. Hij werd overgebracht naar een ander ziekenhuis waar hij op de IC werd opgenomen. Inmiddels is ook Imre weer thuis.

Ferri en Noëlle hebben samen ook al dochtertje genaamd Véda.

Onlangs gingen we nog op babybezoek bij het gezinnetje.

Lees meer over
Ferri Somogyi