ferri good news

Geluksmoment voor familie Somogyi: baby's naar huis

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGeluksmoment voor familie Somogyi: baby's naar huis
RTL

'Goede Tijden, Slechte Tijden'-acteur Ferri Somogyi (48) en zijn vrouw Noëlle hebben fantastisch nieuws gekregen: hun baby's Lux en Imre hebben eindelijk het ziekenhuis mogen verlaten en zijn naar huis. Dat laat het stel weten op social media.

"Een mooier verjaardagscadeau kon ik voor Ferri niet wensen"

'Gisteren vrij onverwachts te horen gekregen dat we vandaag onze jongens mee naar huis mochten nemen! Wat een feest! En een mooier verjaardagscadeau kon ik voor Ferri niet wensen. Zo blij om compleet thuis te zijn, ze hebben mega sprongen gemaakt afgelopen dagen! Trots', schrijft Noëlle bij onderstaande post. 

Lux en Imre werden, na 35 weken zwangerschap, geboren op 17 mei. De tweeling vervolgens nog wat langer in het ziekenhuis blijven om aan te sterken. 

Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling
Lees ook

Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De 18 jaar jongere vrouw van Ferri had maar één wens: dat haar jongens gezond en wel op de wereld zouden komen. Lichamelijk gezien was de zwangerschap flink afzien voor haar, zo vertelde ze eerder al tijdens een vragenronde op Instagram. 'Ik ben gewoon heel blij als ze er gezond en wel zijn straks. Zal niet alles benoemen, maar zwanger zijn is niet mijn hobby', schreef ze destijds. 

Ferri is inmiddels voor de wet getrouwd met zijn grote liefde, maar de acteur hoopt ooit ook nog een spectaculair trouwfeest te geven voor al zijn familie en vrienden. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Ferri alles over zijn wilde trouwplannen.

Lees meer over
Ferri SomogyiNoëlle SomogyiBaby