Heftig

Update zus Dusty van EOTB over ongeluk: 'Was in levensgevaar'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© MTVUpdate zus Dusty van EOTB over ongeluk: 'Was in levensgevaar'
RTL

De zus van Dusty Taconis, bekend door zijn deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch', heeft op social media gereageerd op zijn scooterongeluk van vorige week. De realityster was in levensgevaar, maar zijn toestand lijkt stapje voor stapje weer de goede kant op te gaan.

"Hij heeft meerdere hersenbloedingen en een zware hersenoperatie gehad"

"Hij heeft meerdere hersenbloedingen en een zware hersenoperatie gehad. Hij lag aan de beademing en was in levensgevaar", vertelt de zus van Dusty.

Gelukkig is Dusty inmiddels buiten levensgevaar en gaat hij met kleine stapjes vooruit. "Hij is van de beademing af en hij zit nog aan heel veel pijnstillers en morfine en wordt niet meer in slaap gehouden. Hij reageert op prikkels als wij er zijn."

De zus laat verder ook weten dat ze zoveel mogelijk bij hem willen zijn en dat ze daardoor ook niet op alle steunbetuigingen kunnen reageren. Daarom bedankt ze in de video ook alle lieve reacties. "Het is een hele sterke jongen, hij is heel erg positief en dat zijn wij gelukkig ook. Maar je houdt het ergste toch altijd in je achterhoofd. Maar we gaan ervoor, we hopen dat hij het haalt en we trekken hem als familie hier doorheen."

Het hele verhaal is hier terug te zien. 

Dusty uit EOTB reageert op prikkels na heftig verkeersongeluk
Lees ook

Dusty uit EOTB reageert op prikkels na heftig verkeersongeluk

Vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag had Dusty een ernstig scooterongeluk in Zandvoort. Over zijn toestand vertelde zijn goede vriend Sonny Lorenzo toen aan Shownieuws: "Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden, omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal."

Lees meer over
Dusty