since u been gone

Kelly Clarkson moet diep in de buidel tasten voor alimentatie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKelly Clarkson moet diep in de buidel tasten voor alimentatie
RTL

Zangeres Kelly Clarkson (39) moet tijdens de afwikkeling van haar scheiding een tiende van haar inkomen afdragen aan haar ex Brandon Blackstock (44). Naast die 150.000 dollar per maand, moet ze maandelijks ook een kleine 50.000 dollar overmaken voor de levenskosten van de twee kinderen van het stel.

Kelly en Brandon maakten vorig jaar bekend dat ze na zeven jaar huwelijk uit elkaar gaan. Ze hebben samen dochter River van zeven en zoon Remington van vijf.

Volgens The Blast, dat de rechtbankpapieren in handen heeft, heeft de ex van Kelly aangegeven dat hij een carrièremove wil maken en de ranch van het stel fulltime wil gaan uitbaten. Hij werkte voorheen bij het Hollywoodagentschap van zijn vader en was de agent van onder meer Blake Shelton.

Kelly Clarkson schrijft verdriet scheiding van zich af
Lees ook

Kelly Clarkson schrijft verdriet scheiding van zich af

De zangeres zou ook de inmiddels aardig opgelopen advocaatkosten van haar ex moeten betalen. Het zou gaan om een bedrag van ruim een miljoen dollar. De alimentatiebedragen die nu zijn vastgesteld, gelden alleen voor de periode waarin de scheiding wordt afgehandeld. Later wordt daar een definitief bedrag voor bepaald.

Ook Brad Pitt en Angelina Jolie zitten al jaren in een vechtscheiding. Brad kreeg in mei gedeeld voogdijschap toegewezen over de vijf minderjarige kinderen die hij met zijn ex deelt. Omdat hun oudste zoon Maddox al meerderjarig is, valt hij buiten de regeling. 

Lees meer over
Kelly Clarkson